tisdag 1 april 2008

Kärleksolja från Kamasutra

Märket Kamasutra har en hel radda med läckra lustprodukter, massageoljan "Oil of Love - Tangerines and Cream" är en av dem. Namnet till trots är det här inte en renodlad olja utan en vattenbaserad massageprodukt med doft och smak. På Afrodites Under har vi fyra olika varianter; The Original som doftar aromatiskt av choklad, vanilj och kanel, Raspberry Kiss med sin fruktiga hallondoft, Vanilla Creme som är söt och tung av läcker vanilj, och slutligen Mandarin och Grädde som jag kommer att berätta mer om i det här inlägget.Mandarin och Grädde doftar ljuvligt, inte skarpt och stickigt utan mer milt och mjukt, och när man masserar in oljan så att den blir varm på huden ger den ifrån sig en ännu starkare doft som riktigt inbjuder till att slicka och pussa på! Mums... När man stryker ut oljan på huden känns den först lite klibbig, sedan gör den huden väldigt len och glidig och händerna glider lätt över den kroppsdel man masserar. Oil of Love går inte in så bra i huden, utan lägger sig mer uppepå och håller sig skönt glidig länge, länge. Jag tycker om att ha oljor som parfym, men den här skulle jag inte rekommendera att stryka in för att parfymera sig eftersom den inte sjunker in i hyn (då är vår Pleasure Garden eller någon av de andra oljorna från Massage Therapy Kit bättre). Mandarin och Grädde har en söt underton och doftar av mandariner blandat med någon bärig doft, en liten ton av fruktiga hallon eller möjligen mango - inte skarp citron eller den typiska apelsinparfymen. Smaken är mild och god, ungefär som karameller; en smak som är tillräckligt stark för att man ska kunna känna den men inte så stark att man tröttnar på den. En del smakoljor tycker jag kan vara lite plastiga, men som tur är känns den här inte speciellt artificiell.

Själva flaskan är kanonsnygg att ha på nattduksbordet, en vacker färg i starkt orange förpackat i en snygg glasflaska med träkork. Ett stort plus är att den är superdryg, så häll bara ut några droppar i handen när det vankas massage! Eftersom den är vattenbaserad lämnar den inte fläckar efter sig på tyger, skönt att slippa vara försiktig med lakan eller kläder när man använder oljan.

Oils of Love finns också i ett presentset med fem små flaskor, och då är smakerna lite annorlunda: där ingår The Original, Raspberry Kiss, Vanilla Creme, Chocolate Mint och Cherry Almond.


Här hittar du Oils of Love: Kamasutras kärleksoljor
Vill du kika närmare på ett presentset med de fem små flaskorna, klicka här.


Inga kommentarer: