tisdag 8 april 2008

Njutning med G-punkten

G-punkten pratas det mycket om, men vad är egentligen detta begrepp? Jo, G-punkten är ett område som kan liknas vid kvinnans inre lustpärla; trycker man starkt mot denna punkt som finns inne i vaginan kan en helt ny typ av orgasm upplevas - G-punktsorgasmen!

Var finns G-punkten?
G-punkten, detta lustfyllda område, sväller upp vid erotisk upphetsning - den finns 2-5 cm inne i vaginan, på främre slidväggen mot magen till. Man kan stimulera den med fingrarna eller med en massagestav; känn dig fram noggrant på vaginans insida - G-punkten kan sitta lite längre upp eller längre ner mot blommans mynning, hos en del kvinnor sitter den rakt upp och hos andra lite vid sidan av längs slidväggarna. Är du upphetsad och lustfylld så blir även denna gudinnepunkt det; den skjuter ut som en liten blomknopp på insidan, bara väntande på att du ska stimulera den!


Att närma sig G-punktens lustmöjligheter
Gudinnepunkten är en fantastisk njutningspunkt, och det bästa är att upptäcka den i ett tillstånd av stark och erotisk lustberusning; när förspelet pågått ett tag och du är upphetsad eller kanske till och med när första orgasmen kommit, när det bultar och pulserar i din vulva och din blomma vill öppna sina kronblad för en passionerad njutning, då är det dags att lära känna din gudinnepärla! Med en partner är trygghet och närhet absolut viktigt för att du ska kunna slappna av och njuta fullt ut. Ni kan ligga i varandras armar, andas i takt och känna varandras hjärtslag, din partner kan hålla ömt om dig medan färden mot den heta G-punkten börjar!

Hur stimulerar jag G-punkten?
Känn dig fram med fingrarna eller en massagestav och när du hittat rätt: Tryck, tryck, tryck! Det är just stark press mot G-punkten som ger den där fantastiska, intensiva känslan. Först kan det kännas som om du blir kissnödig (det beror på att urinröret ligger nära G-punkten), men det går strax över. Du kan smeka hårt med ett jämnt tryck fram och tillbaka, snabbt eller långsamt över gudinnepunkten, dessutom kan du prova att trycka hårt, hårt på en enda punkt för att egga vaginans inre lustknopp. Två fingrar kan föras in och trycka var för sig, i en "gående" rörelse, eller cirkulera och rotera i olika hastigheter och riktningar. Variera trycket, massera motsols, medsols, känn vad som känns bra. Till skillnad från mjuka, försiktigare klitorissmekningar är det ständigt intensivare smekningar och tryck som gäller här!

G-punktsstimulation tillsammans med en partner
Om du vill njuta av erotiska G-punktssmekningar med din partner kan han eller hon trycka med sitt långfinger på insidan av vaginan; guida rätt med kärleksfulla ord så att du får trycket just på den lilla blomknoppen! Fingret böjs i en "kom hit"-rörelse - massera nu kraftigt och var inte rädd för att ta i för hårt den här gången! Det kan kännas konstigt att ta i så mycket om man mest är van vid mjuka smekningar över klitoris och vulva, men våga ta i och massera kraftfullt, nästan så att bäckenbotten lyfts. Intensivt tryck släpper fram den mest erotiska, hämningslösa orgasmen! Samtidig stimulation av klitoris och vulva kan leda till de mest extatiska ögonblick. Med ena handen kan din partner massera gudinnepunkten, andra handen (eller din egen hand) kan mjukt massera över hela vulva och klitoris. En otroligt härlig massage på både insidan och utsidan! Glidmedel förhöjer hela känslan, det skyddar underlivets känsliga blomblad mot små skavsår och ger en njutningsförstärkande effekt som inte ska underskattas.

Att slappna av ordentligt
Massage av G-punkten kan ibland kännas utlämnande och lite nervöst för kvinnan; då kan det hjälpa om kvinnan som får stimulans av gudinnepunkten styr sina tankar i njutningens riktning för att gå mot det fullkomligt hämningslösa och avslappnade tillståndet. Tänk på din vackra vulva och styr guldstrålande tankar dit som uppfyller dig med sin värme, känn det bulta och pulsera av njutning och släpp efter för lustens yttersta otyglade känslor! Få dessa glödande guldstrålar att koncentreras kring din lustpärla och sprida ett varmt, pirrande sken, känn tilliten till dig själv och till din partner. Du bestämmer nu, gör din kropp mottaglig och få ditt sinne att gå in i ett erotiskt lustrus där hämningar inte existerar och tid och rum är betydelselöst. Din hud pirrar av värme och upphetsning, din lotusblomma skälver och du känner dig alldeles trygg. Låt det få ta sin tid, gå in i det vackra sinnestillstånd som du känner dig helt och fullt avslappnad i.

Kom ihåg att övning ger färdighet, så misströsta inte om du inte klarar allt på en gång. Öva och du kommer till sist att flyga upp på njutningens allra högsta passionspiedestal!

Ställningar som stimulerar gudinnepunkten
Många kvinnor känner att G-punkten stimuleras i dessa ställningar:

  • Att ligga på rygg med benen över partnens axlar. Många tycker om att ha benen långt isär, andra föredrar att lägga ihop benen och då ha båda benen på en axel. Härligt med ögonkontakt!

  • Att ha sex bakifrån; kvinnan stödjer sig på knän och händer/armbågar eller ligger ner medan mannen kommer in i henne bakifrån. Om ni ligger ner kan gudinnepunkten stimuleras ännu mer om kvinnan skjuter in en kudde under magen, så att bäckenet höjs och penis masserar G-punkten. Står båda på knä kan kvinnan ha sina ben innanför mannens så att mannen kan luta sig framåt, vilket gör att penis får ett nedåtriktat läge - perfekt för G-punkten!


  • Kvinnan sitter ovanpå mannen som ligger ner. Här kan kvinnan själv kontrollera fart, vinklar och intensitet. Rör höfterna fram och tillbaka, i cirklar, uppåt och nedåt, omslut penis djupt eller grunt, luta dig framåt och gunga - du bestämmer! Sensuella höftvickningar får också din partner att känna sig alldeles extra exalterad...

  • Sjöstjärneställningen är fantastisk; klicka här och läs mer om den på hemsidan för Orgasmera Mera (under rubriken Smek henne mångorgasmisk)!

Gemensamt för ökad G-punktsnjutning i ställningarna är att mannen leder sin njutningsstav med sikte på G-punkten; skapa ett tryck, massera med penis, njut båda två av denna varierande, härligt erotiska massage! Känn av och hitta varandras njutningsförhöjare, förmedla era känslor och lustar till varandra...

Fontänorgasm

Det finns många kvinnor som skämts för att de "kissat på sig" vid intensiva orgasmer, och länge har den kvinnliga utlösningen tystats ner och gjorts till en skamfläck. Läser man i vissa böcker och annan litteratur om kvinnlig utlösning, så skulle man kunna tro att kvinnor bara kunnat få fontänorgasmer (som kvinnans ejakulation kallas) sedan 1980-talet! Den amerikanska tidningen Newsweek publicerade 1981 en artikel om de båda könens största skillnader, och där listade de just utlösningen som något som bara män kunde få, men aldrig kvinnor. Förstås fullkomligt absurt! Aristoteles skrev exempelvis om fenomenet redan på 300-talet före Kristus, över 2000 år sedan, och den grekiske läkaren Claudius Galenos dokumenterade det på 100-talet e. Kr. Renässanskonstnärer i Europa avbildade kvinnans flödande njutningskälla på stora tavlor, och gynekologer under samma tid visste utan tvekan om att fontänorgasmens möjligheter existerade. På senare år har kvinnans sexualitet tryckts ner och förringats under alla dessa år, och fortfarande är det många som inte känner till kvinnans möjligheter att få en vätska att strömma fram vid orgasm.

Ejakulation hos kvinnor existerar, och det är varken något skamligt eller konstigt över denna njutningsegenskap! G-punktsstimulering och fontänorgasmer hör tätt ihop. Med G-punktsstimulering kan många öppna sin vulvakälla och få en klar vätska att välla fram. Om du kvinna känner dig kissnödig under stimulering av G-punkten, slappna istället av och låt känslorna komma utan att knipa ihop och skämmas! Det är inte ovanligt, det är en del av din kropps reaktion och något som de flesta andra känner.

Djupare orgasmer leder till...
Glädjen och harmonin som finns i att lära känna sig själv och sina njutningsvägar är något av det mest fantastiska och himlastormande i hela världen. Sexuell, sensuell njutning och lust ger avslappning, tillit, harmoni, lycka, kärlek, passion. Med sig själv blir man trygg och känner sig stark och energisk. Med sin partner upplever man ett sagolikt samspel, en mirakulös lycka och en djupare förståelse som inte kan liknas vid något som går att skriva i ord. I den passionerade, extatiska orgasmen finns ingen tid, inget rum, där finns inga krav och inga räkningar som måste betalas, ingen utseendefixering eller nervositet. Den enda upplevelse där vi helt kan ge oss hän och känna oss fullständigt fria, lyckliga, utan någon som helst kontroll! Att då och då få uppleva detta i den stressade och kontrollerade vardagen vi annars lever i ger en så fullständig lycka att det leder hela livet i en positiv riktning, man uppskattar tillvarons goda och tar för sig av livets bågnande, rika lyckofat. Som Ylva Franzén säger: Passionerat sex ger hela vardagen ett paradisiskt skimmer!

1 kommentar:

EMELIE sa...

Sjukt bra inlägg! Jag är imponerad!