måndag 21 april 2008

Tjejkväll hos Afrodites i Malmö

Tjejspecial hos Afrodites Under!

Många har frågat om vi anordnar homeparties här i Malmö, vi bjuder er istället att komma till oss i vår härliga butik! Samla några vänner och boka en egen kväll i lugn och ro på Afrodites Under. Tillsammans skapar vi en avslappnad, lustfylld, härlig stämning där lustrådgivaren Linn står som värdinna för aftonen. Ni får information om våra erotiska lustprodukter, vi diskuterar njutningsvägar och tar upp andra intressanta ämnen inom lust.

Linn skräddarsyr kvällen efter Era önskemål. Med en gnutta humor som krydda släpper hämningarna kring erotik som många fortfarande bär på...

En annorlunda kväll för after work, födelsedagsfesten, tjejkvällen eller möhippan!

Priset för en Afroditeskväll på ca 1,5-2 timmar är 500 kronor, alla deltagare som väljer att handla under kvällen får 10% rabatt på hela sortimentet. Kom in och boka er passionskväll i butiken eller på tel. 040-23 13 60!

Vi har produkter med mycket hög kvalitet till ett konkurrenskraftigt pris. Alla som vill handla under kvällen har naturligtvis även möjlighet att göra en privat beställning i ett avskilt rum - leverans efter överenskommelse.

Välkomna in i njutningens rike!
Afrodites Under, tel. 040-23 13 60

Bor du i Stockholm? Då är det Eva Liv som håller i homepartykvällarna, mer information på afroditesapotek.se under rubriken "Homeparty".

Inga kommentarer: